Vi har produceret The Winter Collection, som indeholder 5 lækre æteriske olie mix, designet til at hjælpe os alle med at komme igennem de kolde vintermåneder

Olierne kan benyttes i dampbad, sauna og i Aroma Diffusers.

Pris 295,-
Ved salg se venligst mere under kontakt.

Rogvis Æteriske olier er koncentrerede og kraftige olier, som ikke bør eller kan anvendes i ufortyndet form på huden. Derfor bør de altid blandes op med f.eks vand, før det bruges i sauna/dampbad.

The Citrus Collection bestående af 5 x 10ml rene æteriske olier:
 • Winter Warmer
  En unik blanding af 100 % rene æteriske olier af kanel, cedertræ, kryddernellike og ingefær.
  Designet til at skabe en varm og behagelig atmosfære i dit hjem på de kolde, kolde vinteraftener, ideel til saunaen, diffusere og oliebrændere.
 • All Clear
  En unik blanding af 100 % rene æteriske olier af niaouli, rosmarin, fyrretræ, lavendel og citron.
  Vinteren er tiden på året for blokerede og fyldte næser, denne blanding er designet til at hjælpe med at holde din næse klar, gør vejrtrækningen lettere, ideel til brug i saunaen, oliebrændere, diffusere eller et par dråber kan føjes til varmt vand og bruges som inhalation.
 • Safe Guard
  En unik blanding af 100 % rene æteriske olier af rosmarin, enebær, ravensara og lavendel.
  Designet til at beskytte og afværge kulde og hoste, før de tager fat. Kan bruges i saunaen, oliebrændere, diffusere samt tilføje et par dråber til din flydende sæbe eller dit rengøringsmiddel, når du tørrer dørhåndtagene af.
 • Elation
  En unik blanding af 100 % rene æteriske olier af citron, appelsin, geranium og pebermynte.
  Denne blanding er skabt til hjælpe med at løfte dit humør og få dig til at føle dig mere positiv, ideel til saunaen, oliebrændere og diffusere.
 • Wind Down
  En unik blanding af 100 % rene æteriske olier af røgelse, cedertræ, ingefær og appelsin.
  Designet til at hjælpe dig med at slappe af, ideel til saunaen, oliebrændere og diffusere, eller tilføj et par dråber til dit bad.

Info:

Det er vigtigt, at du anvender den rette dosering af æteriske olier.
Den æteriske olie må aldrig anvendes ufortyndet på huden, i sauna eller dampbad.
Da æteriske olier er meget koncentreret, skal disse altid blandes op med enten vand eller en neutral vegetabilsk olie, før påføring på huden.

Brug ikke olien under graviditet, ved amning eller på børn under 2 år. Er du parfumeallergiker, anbefaler vi ikke brug af æteriske olier.

Du bør læse nøje op på anvendelsen af æteriske olier i ufortyndet form, før du begynder at bruge dem.© Copyright