Hvad er saunagus?

Velkommen i varmen - En vidunderlig oplevelse året rundt!

Nyd med familie og venner, eller hæv stemningen til et arrangement med en træfyret sauna.

Saunagus er en saunakultur, hvor en gusmester hælder vand med æteriske olier på de glohede sten og dermed skaber velduftende dampe, som omslutter saunagæsterne, en oplevelse der kan efterlade kroppen fuld af endorfiner og øget energi og velvære.

Klassisk saunagus består typisk af 3 runder med forskellige dufte fordelt på 10-15 min. Der bruges rent vand, is og 100% rene æteriske olier for at få saunaens og duftens reneste udtryk.

Dampene med de rene æteriske olier trænger rundt i hele saunaen og gør sin forfriskende virkning, saunagus er en oplevelse der stimulerer hele kroppen, en skøn afslappet følelse af velvære.
Sessionen forløber ved at gusmesteren hælder blandingen af olier og vand på saunaovnen, derefter svinges varmen rundt i saunaen med et håndklæde/vifte på kyndig vis. Efter hver session er det tid til at få kølet ned, dette sker med rigeligt med vand at drikke, og hvis man er frisk med et koldt dyp i havet.

Booking og Priser

Det er muligt for dig at booke dit helt eget saunagus arrangement for op til 6 personer. Arrangementet foregår i vores lækre mobilesauna. Varigheden er 1 time, indeholdende 3 x saunagus, med tilpasset afslappende musik. Er i flere end 6 personer, kan vi dele jer op i flere hold.

I mellem hver gus session serverer vi lidt frugt, snacks og vand og der er samtidig tid til et forfriskende dyp i havet.

Et saunagus arrangement kan også nemt bruges i forbindelse med polterabend eller andre arrangementer, hvor gus’en kunne være en speciel og sanselig oplevelse. 

Det er også muligt at leje gusmester til forskellige typer for arrangementer, firmaarrangementer, polterabend m.v til et sauna-event nær jer.

Kontakt os venligst for at høre nærmere.

© Copyright